marți, 17 iulie 2012

Sub ocupatie!


Daca si-a inchipuit cineva ca semnalele externe se vor opri aici, ei bine s-a inselat amarnic...

Cancelarul Germaniei a spus ce a avut de spus, spunand lucrurilor pe nume si indicand ca institutiile statutului  sa revina la normal. Numai ministrul de externe roman - o nulitate in materie de diplomatie continua sa bata campii despre prietenia lui cu actualul cancelar, invocand drumetii facute impreuna cu acesta, in tineretile lor, prin padurile de conifere si de fag (...).
Ambasadorul celei mai mari democratii din lume si-a manifestat ingrijorarea cu privire la recentele derapaje politice si de forta din tara noastra, limbajul fiind unul direct, neobisnuit - adica sa priceapa pana si cei doi care au fraiele tarii in acest moment ca au sarit calul in mod grosolan.
Ministrul de externe englez a avut o intalnire in ...aeroport cu prim ministrul nostru in scopul pozitionarii oficiale a monarhiei britanice. In aeroport! Va puteti inchipui? Un astfel de reject nu a primit niciun demnitar roman in viata! Nu a dorit sa aiba o intalnire la oricare dintre palate!
Romania a ajuns oaia neagra a Europei, fiind aratata cu degetul de catre toate tarile continentului.

Credibilitatea tarii este zero in acest moment, iar lucrurile se pot inca inrautati ca urmare a pasivitatii tuturor celor care ar trebui sa munceasca pentru restabilirea increderii de tara.
Suntem sub ocupatie si din pacate acesta este inceputul. La referendum, baietii vor incerca sa fure tot ce se poate fura! Cu urna mobila, cu urna in cadrul concertelor date gratuit in ziua respectiva, cu sindicalistii, cu revolutionarii si cadrele militare in rezerva care au semnat in aceste zile tot felul de protocoale cu cei trei de la butoanele tarii.
Fara indoiala ca presedintele va pierde referendumul, fiind acum complet singur in fata unei forte de neoprit. A avut si el greselile lui, greseli care au fost taxate si vor mai fi inca taxate. Ca sa nu mai spun de partidul din care provine. Au furat si ei cat au putut, cu toate mainile disponibile, prin toate caile atat de stiute.
Acum este randul ciumei rosii sa fure! Ce sa mai fure? Orice! Orice se mai poate fura in aceasta tara, se va fura cu siguranta! Ca este vorba despre terenuri, luciuri de apa, aer, justitie, locuri in parlament, locuri de ...vandut pepeni in piata, totul se va fura iar pentru acest furt va fi stabilit un pret. Toti cercopitecii rosii, incearca acum sa recupereze tot din ceea ce le-a fost interzis in ultimii ani!



Vorbeam ieri despre faptul ca a scazut leul comparativ cu principalele valute. Cursul va continua sa scada in opinia mea. Toti investitorii si-au luat banii si au plecat spre trezorerii mai sigure. Asadar, abandonati orice speranta, voi cei care locuiti in aceasta tara si aveti credite in valuta...
Porumbacul va sta inca 3 luni ca presedinte interimar apoi va face orice pentru a se instaura presedinte de drept al patriei noastre, Romania... Porumbacul si poporul! Porumbacu - Pace! Porumbacul reales!


In fapt, ei se vad castigatori de pe acum ai alegerilor din toamna, pentru ca toate rotitele se misca in favoarea lor. O uriasa armata de oameni sunt pregatiti in aceste zile cum sa iasa rezultatul la referendum. In toti anii in care au stat in opozitie au ticluit totul in cel mai mic detaliu. Nu s-au gandit chiar ca cetatenii europeni ne vor da cu matura peste picioare, gandind (in cel mai dulce stil bolsevic, iliescian) ca nimeni din exterior nu poate impune ceva unui presedinte de tara, unui sef de guvern, unui parlament...

Ei bine, traim zile de-a dreptul halucinante, in care 2 comisii spun ca lucrarea lui Dottore este plagiat iar alte 2 comisii spun ca nu a plagiat. Un presedinte interimar spune ca prim ministrul nu a venit cu teme de la CE, iar cel din urma recunoaste ca trebuie sa faca promisiuni in scris ca va respecta ...legile tarii.
Suntem sub ocupatie, iar cetatenii europeni nu ne pot ajuta fara ajutorul nostru!
Ziare ca DW relateaza deja ca "România se găseşte în mare pericol pe plan european. În chestiune nu e doar amânarea accesului la Schengen ori intrarea în vigoare a articolului 7 al Tratatului European, care stipulează ridicarea dreptului de vot al unui stat care încalcă flagrant normele şi valorile europene. E vorba de faptul că România sporeşte masiv problemele politice de la periferia Uniunii Europene, adăugând noi şi serioase dureri de cap celor iscate Bătrânului Continent de ungurii, grecii şi slovacii din interior şi de ucrainenii situaţi la răsărit de graniţele comunitare."
Asadar, cheia este la noi, votul este al nostru, chiar daca vor incerca sa fure din nou! Nu pot ei fura cat putem noi vota!
Din pacate, romanii nu mai ies din casa, au devenit un popor captiv, care tipa doar din fata televizorului si a calculatorului... 

Niciun comentariu: