sâmbătă, 30 iunie 2012

Nici vorba de demisie!



Demisia? Nici vorba de demisie!
Cine se astepta ca premierul Romaniei sa faca un gest de onoare, se pare ca ar trebui sa traiasca pe meleaguri putin mai vestice... Aici continua prosteala si masurile bolsevice incepute acum aproape 2 luni de zile. Credeam ca vom avea parte de decenta, eleganta, politete ori diplomatie? Sincer, da! Pentru ca este vorba despre politicieni tineri, care vor sa faca ceva pentru tara! (Haha).
Cand sotia ta este europarlamentar, cand socrul tau este in varful partidului al carui presedinte esti, ce-ti mai poti dori? Cand toata familia ta beneficiaza din plin de banii  contribuabilului, de ce sa nu crezi ca esti deasupra tuturor si ca poti prosti milioane de oameni?
Este insa normal sa faci bella figura in fata ziaristilor straini, afirmand (intocmai unui democrat politician) ca vei demisiona cu siguranta daca vei fi dovedit ca ai furat intelectual pentru a avea beneficii de pe urma acestui fapt. Pentru ca ai trecut la statutul de profesor, pentru ca ai avut spor la salariu, pentru ca ai dat prosteala in fata elevilor si nu numai.
Cine s-a gandit ca acest om va fi altfel decat mentorul sau, ei bine, s-a inselat. Era clar ca va avea aceleasi naravuri, pentru ca niciodata nu s-a desolidarizat de masurile luate de partidul rosu, care l-a crescut!
Ei nu pot gandi altfel acum, decat ca trebuie sa il aduca la putere si pe cetateanul cu nume de floare, vopsit in cap, care plange in fiecare zi ca el nu are obiectul muncii. Si caruia i s-a promis ca va deveni presedinte daca pune umarul la desfiintat sandramaua portocalie.
Ei nu au cum sa gandeasca european, nu au cum sa mai tina cont de legi, hotarari judecatoresti, recomandari... Ei sunt atat de flamanzi de putere, incat vor dobori pe oricine le va sta in cale, vor face orice este posibil pentru a nu cadea. Desi au cazut in acest timp mai mult decat si-au imaginat vreodata...
Au gresit si gresesc in fiecare zi. In loc sa guverneze, sa stea pe santiere, sa forteze lucrarile la autostrazi, sa atraga fonduri europene, sa faca strategii, sa ridice gradul de trai pentru batranii care se uita acum descumpaniti peste gard si nu inteleg de ce nu este liniste si de ce nu le este mai bine, asa cum le-au promis domnul primar sau popa...



Au pus toata hoarda rosie sa lucreze pentru ca nimeni sa nu poata demonstra ca seful lor a furat intelectual. Acum trebuie aratati cu degetul, umiliti si dati de-o parte. Si asta nu o facem doar noi ci o face deja Europa, pentru ca acolo onoarea este inca onoare! Profesorii care au muncit din greu pentru a-si da doctoratele, ar trebui sa ia atitudine si sa iasa intr-un mars al tacerii. Altfel, toata lumea va spune ca suntem o tara de oameni cu diplome de carton, fara onoare si fara dreptul de a locui in Europa...

Niciun comentariu: