marți, 26 iunie 2012

Ziua cea mai lunga...

Ziua cea mai lunga pentru A.N. ar trebui sa se incheie azi la ora 11.30... Pe langa teoria conspiratiei care circula inca din prima seara a executiei, circula prin media alte vreo doua variante ale acesteia.
Ca impuscatura nu s-a auzit - deci nu s-a impuscat (pai de asta sunt bune termopanele, ca doar nu degeaba are dosar penal din cauza lor, deci antifoneaza bine...), ca zgarietura se va cunoaste (...) dupa interventia chirurgului plastic, ca de fapt el chiar a incercat sa se sinucida...


Dimineata, televiziunea care spala creierele romanilor, irealitatea tv, titra mare (desi prezentatoarea ramase cu gura cascata ca trebuie sa prezinte o astfel de stire...)



cum ca AN va avea oricum un regim privilegiat la parnaie, adica va avea propriul studio (celula), in corpul detinutilor "speciali", ca datorita multiplelor afectiuni, va avea un regim de hrana sanatos, compus din ciorbe de legume, carne slaba si ...orez cu lapte seara. Oare ar putea sa-l momeasca cu asa ceva? Poate poate sa se induplece? Ar putea sa isi scrie memoriile linistit, sa numere oua si cornuri nestingherit, ar putea sa faca acel orice pentru care nu a avut timp pana acum.
In plus, va avea toate conditiile, inclusiv chiuveta si dus privat!!!



In acelasi timp, agentiile de presa europene titrau cu litere de-o schioapa ca feed-back-ul pozitiv nu va intarzia sa apara, cu privire la actiunile justitiei romane. Si uite asa, cu AN in sulita si cu cele15 avioane de tip F-16 de la forţele aeriene olandeze o sa intram in sfarsit in spatiul Schengen...

Niciun comentariu: