miercuri, 27 iunie 2012

Doar scarba ...

Este halucinant ce se intampla cu partidul stat, ajuns la putere din nou, pe seama agitatorilor (activisti) din piete si a puciului parlamentar. De la declaratii naucitoare cum ca sunt solidari cu AN (ei nu au inteles de fapt actul de justitie - si asta chiar la varful guvernului) pana la declaratii ca vor fi stapani peste absolut orice, inclusiv peste justitie.
Asta inseamna ca nu va mai avea cine sa-i tulbure din avantul lor spre puterea absoluta.
Modul ordinar in care s-au coalizat pentru a-l tine departe de gratii pe AN (am aflat stupefiat ca un om care a trecut pe langa moarte, ranit grav - printre altii si premierul a declarat imediat dupa internare ca acesta arata foarte rau dupa ce s-a impuscat - si-a schimbat singur camasa!!!) demostreaza clar ca le este frica de alte dosare, pe rol de altfel.



La nivelul anului 2004 - cine isi mai aduce aminte - presa avea botnita si nicio institutie nu scapase de ciuma rosie. Ulterior, pentru o scurta perioada de timp, situatia a fost normala, evident cu exceptiile de rigoare. Acum partidul stat vrea inapoi tot ce a pierdut in anii ce au trecut.
Sub sloganul "Basescu este de vina", oamenii sunt atent manipulati si asmutiti impotriva singurei autoritati care le mai tine piept. Rezultatul nu va intarzia sa apara...
Cat despre declaratiile tuturor "analistilor", cum ca toata lumea s-a grabit sa puna in executare arestarea, no comment... Chiar atunci cand ceva este normal, toata lumea sare sa acuze normalitatea.
Cat despre ce urmeaza, vorba unui clasic in viata "Sa ne fereasca Dumnezeu de mai rau"!

Niciun comentariu: