sâmbătă, 31 august 2013

Constanta NU te vrea, domnule Antonescu



Mare valva mare azi in Constanta, la Sala Sporturilor. USL isi lanseaza vesnicul prezidentiabil, cu toata suflarea imbracata in alb, ca pe vremea impuscatului, lipsind doar cartonasele pentru a construi chipul conducatorului iubit.
Imbracati in alb fiind, uslasii vor sa-l albeasca pe Crin, acesta fiind din ce in ce mai ponosit prin sondaje. In Sala Sporturilor, in afara de cohorta de politicieni, au fost adusi tineri si foarte tineri pentru a-i aplauda pe primii. Figuri cunoscute, oameni locali, care au migrat de la un partid la altul, in functie de oranduirea aflata pe val. Brusc m-a cuprins o stare de voma, gandindu-ma la ei ca la un cuib de plosnite flamande, gata sa plece in cautarea victimelor. Pe cine lansati oameni buni? Lansati-l in spatiu daca tot vreti sa-l propulsati undeva.

Constanta NU te vrea domnule Antonescu! Nu te lasa amagit de declaratiile pastaiei si de circul ieftin pe care acesta I'll face de aproape patru mandate. Constanta nu te va vota pentru ca tu nu ii reprezinti si nu ii vei reprezenta niciodata.
Acest Mazare l-a adus pe Ponta ca la muzeu, sa vada cartierul de locuinte din containere si sa observe cum oamenii l-au aclamat si l-au pupat ca pe Mesia. In momentul in care un om sau doi au reclamat cate ceva, maimutoiul a rabufnit si i-a facut pe oameni milogi. Da domnule primar, ei sunt milogi atunci cand le este greu, asa cum dumneata esti milog atunci cand le cersesti votul.
Din pacate pentru (inca) orasul meu, la vot ies doar "milogii" acestia care nu mai au satz in a-l vota pe acest bufon. Tinerii nu l-au votat niciodata insa se vede treaba ca nici nu i-a interesat votul. De aceea au disparut locurile verzi, acestea fiind inlocuite de mall-uri, de aceea au disparut tramvaiele si troleibuzele si au aparut in schimb autobuze hidoase, disproportionate, deloc moderne si foarte poluante. Iar batranii voteaza ca si in epoca de aur, fiindu-le parca frica sa iasa din tipar si sa gandeasca ca pot vota acum liber...

Vreau sa cred ca generatia tanara nu ii poate sustine pe acesti corupti, plagiatori, care si-au propulsat sotiile si celelalte rude in cele mai inalte pozitii si acum, de pe piedestal ne dau lectii despre libertate si patriotism in timp ce ei vor sa ingroape institutiile statului de frica de a nu fi anchetati toti cei care pompeaza bani in campaniile lor, bani publici, obtinuti din contracte castigate ilegal.
Eu nu spun si nu sustin ca altii sunt ori au fost mai buni decat cei aflati la putere. Spun ca m-am saturat sa traiesc cu iluzia ca cei care vin la putere vor schimba ceva in tara asta. Asta in timp ce tinerii nu au unde sa se angajeze, in timp ce batranii trebuie sustinuti pentru ca au o pensie de toata jena, in timp ce toti lipitorii de afise din campanie au fost pusi pe posturi calde prin administratia centrala si cele locale.
Crin, nu ne intereseaza subiectul tau. Nu te mai amagi si nu mai amagi oamenii ca nu te intereseaza sa ajungi presedinte!
Esti lesinat si visezi cu ochii deschisi omule, se vede in ochii tai! Tu nu crezi in nimic, tu crezi doar ca trebuie sa aduni mai mult in buzunarele familiei tale. Asta este ceea ce cred despre tine.


Eu visez la o Romanie fara VOI! Visez ca veti disparea toti peste noapte si ca veti lasa locul unor oameni cinstiti, fara metehnele voastre proaste, acumulate in ultimii douazeci de ani. Voi nu ati facut nimic pentru noi, asa cum ai spus si tu in discursul tau din Constanta, pentru ca nu va intereseaza acest lucru. Da, suntem liberi sa gandim ca tu nu ne reprezinti. Antonescule, tu ti-ai ascultat vreodata discursul ? Te rog sa o faci, pentru ca nu esti coerent tovarase! Si nu mai incerca sa-ti smulgi urechea cu dintii, pentru ca nu cred ca a reusit nimeni in lumea asta. Crin, sper din tot sufletul ca tu sa nu ajungi presedintele tarii mele, pentru ca esti un politician prost pregatit, de fapt nu esti un politician, esti o utopie. Daca vrei sa faci locuri de munca pentru tineri, fii inovativ, fa ceea ce trebuie facut pentru ca tinerii sa ramana in tara asta.
Si nu mai vindeti tara, nu o mai otraviti cu cianuri, nu mai infestati apa generatiei urmatoare prin exploatarea gazelor de sist, incetati sa mai instrainati ceea ce a ramas bietului popor roman...

Tu nu ai viziune, ai doar ura personala fata de toti cei care iti reproseaza ceva, tu vrei doar scaunul de la Cotroceni, dar sper ca vei ramane doar cu acest gand si ca te vei sterge la gura dupa alegerile de anul viitor.
Constanta NU te vrea domnule Antonescu... Iar daca tot vrei sa-ti prinzi urechea cu dintii, fii bun si roaga pe cineva sa te ajute...
Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

Niciun comentariu: