sâmbătă, 7 iunie 2014

Despre un preaslavit conducator...


A trebuit sa stau o buna parte din noapte treaz, doar pentru ca eram inregistrat la un curs online in tara, care incepea la ora 9 dimineata, deci ora 1 dimineata in Chicago. Am constatat ca una din contactele mele de pe FB a distribuit o fotografie a lui Mickey Mouse, laudand-o pe Simona Halep si spunand ca Romania ii multumeste pentru tot. Pai cu ce ii multumeste Romania fetei asteia domnule prim ministru plagiator? Ca te tragi tu in poze cu ea si ca iti pui pozele cu ea pe FB? Ca se trage limbricu' ala de Banicioiu in poze cu fata asta si se pune si el pe FB? Cu ce a ajutat tara fata asta? I-a pus la dispozitie vreo baza sportiva, i-a platit vreun antrenor personal, i-a cumparat rachete de tenis si echipamentele necesare? Numai parintii ei si ea au muncit pentru ca sa poata ajunge la performanta asta, nu ca sa va folositi voi acum de imaginea ei, hahalerelor ce sunteti!

Din click in click am ajuns la niste injuraturi si apoi la urmatorul link am ajuns la pagina lui Pictor Vonta de FB. M-am distrat copios si aproape am uitat de cursul online pe care trebuia sa il accesez. Am extras mai jos cateva fraze pe care nu m-am abtinut sa nu le redistribui si altor ochi.

Se povesteste aici despre intalnirea pe care pacaliciul a avut-o pret de zece minute cu secretarul apararii, care a fost nevoit efectiv sa il primeasca pe urecheat deoarece ultimul a ajuns cu elicopterul la baza militara neinvitat.

"Premierul Victor #Ponta s-a intalnit astazi cu Secretarul Apararii al #SUA, Chuck Hagel, la baza militara Mihail Kogalniceanu. Discutiile au vizat situatia regionala, problemele comune de securitate si colaborarea militara dintre #Romania si Statele Unite ale Americii"

Spartan Katy Ioana Un pas deosebit pentru natiune, succes victor! (mai bine il facea in fata dobitoc, era acelasi lucru...)
Florin Alexandru Badea Ponta, esti un partycrasher si photobomber penibil sa te duci acolo neinvitat!
Ecaterina Trifan sper sa fie cu folos ,si sa nu avem nevoie de o interventie militara ,este buna pacea si intelegerea . (sunt convins ca la citirea acestui mesaj incurajator, domnul Pictor si-a desfacut larg bucile...)
Gabriela Costache Eu va felicit, domnule prim-ministru! CU fiecare intalnire pe care o aveti cu partenerii americani le dati peste nas carcotasilor, le aratati ca sunteti un bun diplomat, un prieten al SUA! (de cand ma-sa este el prieten cu americanii, ca acum doi ani mai avea putin si le inchidea ambasada din capitala... daca ar fi putut)Florin Sandor In UNGARIA statul s-a implicat si acum cetatenii maghiari platesc ratele in FORINTI...............asta inseamna sa se implice statul si sa nu uite de cetatenii care au fost la VOT (asta pesemne un maghiar autonom...) 
Doina Vlad Mult succes si felicitari pentru toate rezultatele bune de pana acum. (vai de capul tarii asteia, la cate succese i-a adus sobolanul asta)
 
Un alt text ne spune prin gura mare a domnului Pictor ca "Danemarca este un exemplu de urmat in termeni de democratie, prosperitate, libertate, stat de drept, societate si un minunat exemplu de economie «verde», de noi tehnologii ca suport pentru cercetare, agricultura si hrana sanatoasa."

Dupa care un postac vine si zice revolutionar:
 
 
Constantin Gusu Jos Basescu! (asta pesemne ca este Impuscatul in gat de la Jilava, care in loc s amai scrie o carte care sa ii scada din pedeapsa, mai trimite cate un slogan incurajator catre fostul sau ucenic)

Porfir Robert Azi e D-Day , vorbește despre asta! Curaj , Normandia te-a făcut Prim Ministru nu Stalingrad!Cine nu vorbește azi de debarcarea din Normandia si de luptătorii romani din munți care au sperat si luptat sa vina ,,americanii,, nu poate sa gândească pro Atlantic. (de unde atata claritate in gandire la comunistul asta mic, domnule Robert???)
 
Apoi Pictor il lauda pe nea' Nicu Vacaroiu, de la Curtea de Conturi, care pesemne ca va iesi cu picioarele inainte din institutia aia... Din prea mult abur de alcool, l-a numit pe strungarul din fruntea camerei deputatilor ...Valeriu Zgonea... Cum fac unii de raman in posturi din astea caldute, chiar fierbinti, toata viata nu stiu... Adica stiu, dar nu as putea sa rezist in politica si sa nu ii injur pe toti in fata si sa le spun sa nu mai fure si sa taca si sa nu mai manance rahat cu gura plina ca oamenii nu ii mai cred. Dar ii voteaza in continuare vad. Atata fanatism politic eu cred ca nu mai exista in nicio alta tara din Europa...
 
Mai posteaza urecheatu' o pancarta mare pe care scrie ca tara noastra si tara de la sud de Dunare a vecinilor cu cefe groase, au devenit singurele tari in care au crescut investitiile straine in 2013... Postacii nu intarzie sa apara
 
Ghinita Stangacianu Doamne ajuta sa fim si noi in rand cu lumea !!!Respect si mult succes in continuare intregii echipe guvernamentale!!
Mariana Nicole Mult Succes mai departe,vreau o tara cu adavarat europiana si democrate.
 
 
Oare nenea asta chiar crede ca poate prosti toata natia? Da, cu siguranta ca toata natia care ii citeste pagina de FB in delir... Si atunci de ce toata Europa ne critica pentru faptul ca nu avem viziune in absorbtia fondurilor europene, de ce ne dau peste nas ca nu suntem in stare nici noi nici bulgarii sa stopam coruptia, sa accesam bani gratis pentru infrastructura, agricultura, etc? 
Oare omul asta traieste intr-o lume paralela? Oare masa asta inerta de votanti ai lor, sunt legati la ochi ori au baligar intre urechi? Nu isi dau seama ca sunt manipulati? Nu, pentru ca nu se uita decat la  "feisbucu'" lu' plagiatoru'... si la televiziunea de casa a varanului...


Intrebarea de astazi: Sunteti de acord cu decizia Guvernului de a acorda bugetarilor tichete de vacanta? (da, manca-v-ar strechea, tot din banii publici, ca saracii bugetari muncesc de se rup...)


Truta Cornel Bugetarii sunt platiti din banii din taxe si impozite si din CAS-ul celor care muncim la patroni si care nu beneficiem de asa ceva. Deci ce fac ei ca sa merite asa rasfat ? (il sustin pe Pictor, cum ce fac? si gasca lui de acoliti)
 
Viviana Maftei Da - este un sprijin pentru operatorii de turism/turismul romanesc (asta cred ca este mazare deghizat. Am scris mazare cu litere mici, pentru ca mazare este un substantiv comun...)

Deci daca vreti sa va amuzati copios, trageti-va o cafea sub nas si cititi pagina nefericitului... 
Veti constata ca ii place sa apara in poze, in multe poze. Nu conteaza ca niciun sacou nu il mai ajunge si ca se deformeaza pe zi ce trece, nu conteaza nici ce ineptii debiteaza, nu conteaza nici macar faptul ca uneori il depaseste in prostie si vanitate pe Nastase, conteaza doar ca exista o masa de cititori care ii aduce osanale. Si ii place la nebunie asta, se hraneste cu asta.
Cititori care sunt inca sub impresia vremurilor in care Iliescu si gasca erau la putere, sub impresia frumoasa a castigurilor ilicite, care au dus-o bine in vremurile lor.
Cinste lor si vot din pupa (fund) la alegerile din toamna...

Niciun comentariu: