duminică, 5 august 2018

Despre Muie PSD in general... si despre #dragnealapuscarie in special


Ei bine, stiti ca nu ma dau in laturi de la nimic, atunci cand este vorba despre scris... Pentru ca aici unde traiesc momentan, libertatea de exprimare este unul dintre drepturile fundamentale ale oamenilor liberi. Oameni liberi carora nu le este confiscat carnetul de conducere sau placutele masinii, doar pentru faptul ca prin mesajul lor, aleg sa aduca jigniri marilor oameni de stat, carora o sa le iau si eu farfuriile in penis cu drag.

Sunt la curent cu toate grohaielile domnisoarei care nu isi poate ascunde pe sub esarfe slana groasa de parvenita politic, sunt la curent cu toate ineptiile lui cap de pula Codrin, a lui cap de cal Motocicleanu si a lui cacat intre dinti Dragnea... De Veorici, de capatani de oaie, de tricoaie si de tot felul de curve in posturi de ministri sunt satul. Satul de a fi rusinat ca astfel de oameni vor reprezenta Romania si ca acestia vor conduce sedintele de ministri din Europa in cateva luni.

Am suferit toti anii astia in care nu am putut fi acolo ca sa imi strig durerea in strada, alaturi de voi. Am plecat si din cauza lor, pentru ca ma saturasem sa vad cum aceeasi oameni fara caracter, fara scoala, fara scrupule, sunt pusi politic in posturi bune pentru a se infrupta din banii platiti de noi prin taxe si impozite, satul sa vad ca nimic nu se mai intoarce in societate ca investitie. Stiu ca de departe nu am nicio putere, stiu ca nu se poate schimba nimic fara efortul a milioane de indivizi, dar trebuie iesit in strada, pentru ca doar societatea ii poate da jos pe acesti sugatori de vlaga, care au transformat parlamentul intr-o casa de curve penale.

In curand nu veti mai avea nici voi nimic, ei vor fi furat nu numai prezentul vostru, dar si viitorul vostru si al urmasilor vostri. Pentru ca banii pe care ei ii imprumuta acum nu vor fi platiti de ei, ei se infrupta acum, iar scadenta va fi catastrofala pentru voi. Intr-o tara in care te infectezi cu tot felul de virusi prin spitale, in care mori cu zile acolo din cauza ca nu exista medicamente ori personal suficient, unde unii politisti te jefuiesc la propriu, unde popii nu te ingroapa daca nu platesti taxa la biserica, unde drumurile tarii ucid mai multi oameni sanatosi decat mor de boala, unde cladirile stau sa cada iar primarii dau bani la biserici, pentru ca voturile vin de la cei saraci cu duhul, unde pensiile de stat sunt uneori mai mari decat salariile din mediul privat, unde banul public este cheltuit in mod irational, unde jumatate din forta activa a ales sa emigreze datorita dezinteresului statului de a beneficia de pe urma investitiei facute in ei, ei bine, vin astfel de aserviti politic si spun ca oamenii astia de au ales sa lucreze pe bani, in tari mult mai dezvoltate, sunt pleava societatii romanesti.

Oamenii astia care au decis sa plece nu sunt numai hoti, curve si urmariti international pentru fapte de coruptie. Sunt si oameni cinstiti care nu au mai vazut nicio luminita la capatul tunelului, care nu au avut sansa de a munci la stat, care nu au avut sansa de a primi de acolo bani de vacanta, de muraturi, de porc, de miel, de toti sfintii si proorocii din Biblie. Toti oamenii astia care s-au realizat prin munca lor in tarile lor de adoptie, care au riscat tot si au plecat din nou de la zero, sunt acum haituiti de puterea de la Bucuresti doar pentru ca au alta opinie politica. Daca ei nu vor reusi nimic pe 10 August, inseamna ca pentru voi cei de acasa se va lasa linistea pana la noile alegeri. Iesiti din casa, daca va pasa.

Nu sunt adeptul violentei de niciun fel, insa sloganul Muie PSD s-a nascut din toata deznadejdea oamenilor astora care au inteles ca trebuie vorbit pe limba golanilor ca acestia sa inteleaga mesajul. Sunt de acord cu Cartarescu, care a spus ca daca oamenii vin cu mesajul asta el nu va iesi din casa, asa este, mesajul in sine este suburban daca il iei in mod literar. Insa doar asa au reactionat comunistii, doar asa au inteles ca nu sunt nemuritori si ca nu toata lumea ii venereaza.

Muie PSD este strigatul unor oameni care s-au saturat de abuzuri si de a fi jegmaniti de propriul stat, chiar si atunci cand vin in tara si aduc bani impozitati afara. Amarul unor oameni care s-au saturat sa vada cum este furata Dunarea, cum sunt luate cu japca insulele ei, cum sunt furate padurile, gazul, aurul, drumurile... Dintr-o data, sloganul nu mai pare sinistru prin mesajul lui ci reprezinta raspunsul pe care oamenii cinstiti au realizat ca il pot transmite conducatorilor pe limba lor.

Nu, nu sunt adeptul unor astfel de slogane in strada, insa ei au doar ce au demonstrat prin actiunile lor ca numai astfel de mesaje ii deranjeaza, pentru ca asta este limba vorbita de acesti slinosi. Mesajele voastre calme, normale, i-au lasat indiferenti si au continuat sa va sfideze cu fiecare lege pe care si-au dat-o...






Niciun comentariu: